Ringsted Dun – 70 års Jubilæum

Ringsted Dun – 70 års Jubilæum

Ringsted Dun - 70 års jubilæumRingsted Dun kan i år fejre deres 70 års Jubilæum. Hvad der i 1947 startede som et datterselskab til Ringsted fjerkræslagteri har i dag vokset sig til en af de største producenter af dyner og puder i Danmark. I 2003 blev Ringsted Dun købt af DYKON og hele virksomheden samt produktionen flyttede til Lunderskov.

I forbindelse med Ringsted Duns 70 års jubilæum er der lanceret en jubilæumsserie af sommerdyner og sommerpuder. Disse sælges til en meget fordelagtig Jubilæumspris i en periode.

Jubilæums Sommerdyne – Ringsted Dun

Jubilæums Sommerdyne - Ringsted DunSommerdynen fra Ringsted Dun har et let fyld af fine andedun og fjer, bæreevne 9, samt et betræk af blødt bomulds cambric. Fyldvægten ved 140×200 cm enkelt dyne er 240 gram.

Dynen er syet i mindre kvadrater, således at fyldet forbliver fordelt i hele dynen. Perfekt som sommerdyne i de varmeste måneder eller til dig, der har det varmt om natten.

Sommerdynen kan købes til speciel Jubilæumspris her.

 

Jubilæums Sommerpude – Ringsted Dun

Jubilæums sommerpudeDenne luksus sommerpude fra Ringsted Dun har en fyldvægt på 650 gram. Puden har på den ene side et kølende Breeze betræk, der sikre dig en kølende effekt natten igennem.

Puden er en 3 lags hovedpude med bæreevne 9/7, mellem højde og i størrelsen 60×63 cm. En fyldig hoedpude, der passer til hele familien.

Sommerpuden kan købes til speciel Jubilæumspris her.

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *