Ringsted Dun til børn

 

 

En god nattesøvn er ikke kun vigtig hos voksne. God søvn er en vigtig faktor i forhold til babyer og børns almene udvikling, og bliver hjulpet godt på vej med den rigtige dyne. Når du skal vælge dyne til dit barn, er det vigtig at se på det enkle barns behov, og derudfra vælge fyldtype og varmegrad.

 

 

Kiddy er Ringsted Duns dyne- og pudeserie til børn. Her finder du et fint udvalg af allergivenlige dyner og puder til børn i både baby- og juniorstørrelse. Alle Kiddy produkterne er fri for kemi og skadelige stoffer, og du kan derfor trygt putte dit barn med en dyne fra Ringsted Dun. Kiddy dyner og puder er produceret i Danmark, og har alle nedenstående certificeringer, som er din garanti for et sundt produkt til dit barn.

  • Oeko-Tex: Fri for skadelig kemi. Testet og godkendt til bl.a. spædbørn
  • Downafresh: 100% rene dun. Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og andre bakterier
  • Note: Allergivenlig – Fri for husstøvmider

 

Find den rigtige dyne til dit barn

Når du skal købe en ny dyne til dit barn, er det vigtigt at tænke på barnets alder som indikator for dynens størrelse. En baby dyne måler 100 cm i længden og en junior dyne måler 140 cm i længden. Små børn bruger typisk en babydyne til tresårsalderen og overgår derefter til en juniordyne. I vores Kiddy sortiment har vi både dyner til indendørs- og udendørs brug. Dyner til brug inden døre, er angivet med en varmegrad ”TOG 4” og dyner til brug udendørs er angivet med ”Ekstra varm”.

Dyner til de små har brug for at blive vasket oftere. Derfor er det vigtigt at vælge en god kvalitetsdyne, der kan holde til en tur i vaskemaskinen, når uheldet er ude. Alle produkter fra Kiddy kan nemt vaskes ved 60 grader.

 

 

Kiddy Royal Gås

Som noget nyt er Ringsted Duns nye Kiddy serie fremstillet med de fineste, hvide gåsedun. Gåsedunenes helt store kvalitet er, at de er yderst temperaturregulerende, og derfor konstant sørger for at din baby har den rette temperatur og komfort. Derudover er det specielle ved gåsedun, at man nemt kan komme af med overskydende varme.

 

Kiddy Royal Gås findes i hhv. hovedpude, babydyne og juniordyne. Begge dyner fås i varmegrad TOG 4 til indendørsbrug og Ekstra varm til udendørs brug.

 

 

 

 

 

 

 

Kiddy Moskus

Kiddy moskus er en lækker Juniordyne fyldt med lette og luftige moskusdun af højeste kvalitet. Moskusdunene er eminente til at temperaturregulere, og hele tiden sørge for at dit barn har den rette temperatur og komfort.

 

Kiddy Moskus findes i hhv. hovedpude, babydyne og juniordyne. Begge dyner fås i varmegrad TOG 4 til indendørs brug og Ekstra varm til udendørs brug.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiddy And

Kiddy andedunsprodukter er fyldt med varme, fine andedun. Vælger du en andedunsdyne til dit barn, får du en økonomisk dyne, men af høj kvalitet og god isoleringsevne.

 

Kiddy And findes i hhv. hovedpude, babydyne og juniordyne. Begge dyner fås i varmegrad TOG 4 til indendørsbrug og Ekstra varm til udendørs brug.

 

 

 

 

 

Kiddy er en eksklusiv serie af søvn produkter til babyer og børn, som er produceret af Ringsted Dun. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten og alle produkterne er Dansk produceret og indeholder europæiske dun, som er produceret miljørigtigt og med hensyn til dyrevelfærd. Med en Kiddy dyne/pude skaber du de bedste rammer for en god søvn hos den lille.

 

Find forhandler