Ringsted Dun – moskusdyne

Ringsted dun satin dyne

Moskusdyner fra Ringsted Dun

Hos Ringsted Dun finder du de lækreste lette og luftige moskusdyner, med en CUIN på 725 (bæreevne 11). Dynerne er fyld med 90% fine nye moskusdun og 10% småfjer, hvilket giver en dejlig isolerende og fluffy dyne. Moskusdyner fra Ringsted Dun er altid syet i kassetter med en indvendig bokskant, der sikrer at dunene ligger i fuld højde helt til kanten af kassetterne og dermed forhindrer kuldebroer. Dynerne er altid Oeko-Tex 100, Nomite og Downafresh certificeret, hvilket er din sikkerhed for et godt kvalitetsprodukt, der lever op til de højeste standarder.

Der findes flere forskellige moskusdyner fra Ringsted Dun, så her finder du både en dyne til en god konkurrencedygtig pris samt en moskusdyne til livsnyderen, der gerne vil have lidt ekstra luksus. Forskellen på disse dyner er primært våret/betrækket, der er omkring dunene. Her laver Ringsted Dun både moskusdyner med det billigere bomuldscambric betræk, det finere bomuldsbatist betræk og det helt fine bomuldssatin betræk.

Ringsted Dun har i øjeblikket en kampagne moskusdyne, en luksus moskusdyne og en satin moskusdyne til rigtige gode kampagnepriser samt dynerne Klodshans, Svinedrengen og Hyrdinden i deres H.C. Andersen serie.

Du kan se hele udvalget af Moskusdyner fra Ringsted Dun her.