Bedre Søvn med Sleep Lab

Bedre Søvn med Sleep Lab

Ringsted Dun har åbnet et nyt Sleep Lab, der skal hjælpe fremtidens generationer med en bedre søvnkomfort. Ringsted Dun har i samarbejde med DTU udviklet et klimarum, der kan simulere hele verdens klimaer, så du uanset hvor i verden du bor, i fremtiden kan få en dyne, der giver dig den bedst mulige søvn.

I Det nye Sleep Lab bor hovedpersonen for fremtidens studier; nemlig Mannequinen Simon, der via sine 28 forskellige temperaturzoner vil teste dynetemperaturer i alle tænkelige scenarier.

 

Vitual reality briller vil være en fast følgesvend til Sleep Lab, da det er herigennem at resultaterne bliver synliggjort for den enkelte.

Søvn, ja hvorfor er det så vigtigt for os? Det er det, fordi det er her vi restituerer, samler energi og opbygger vores immunforsvar. Vi sover 1/3 af livet, hvor mange bliver forstyrret af at de sveder eller fryser, hvilket kan være en indikation på, at din dyne ikke er den helt rigtige til dig. Det er det, de hos Ringsted Dun ved hjælp af Simon og Sleep Lab vil imødekomme ved i fremtiden at skabe lige præcis den dyne, der passer bedst til dig og dit behov.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *