Hvem er Ringsted Dun?

Hvem er Ringsted Dun?

Ringsted Dun er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i produktionen af dyner og puder af høj kvalitet. Virksomheden har siden 1947 etableret sig som en af de førende producenter af dunprodukter i verden. Deres produkter er kendt for deres luksuriøse komfort, holdbarhed og evne til at levere en god nats søvn. Hos Soveland er vi stolte af at forhandle Ringsted Dun dyner og hovedpuder, af højeste kvalitet.

 

Dansk produceret

Alle dyner og hovedpuder fra Ringsted Dun bliver produceret i Danmark. På denne måde sikres der høj kvalitet fra inders til yderst samt sikrer ordentlige forhold omkring dyrevelfærd, menneskerettigheder samt arbejdsforhold.

Ringsted Dun har taget betydelige skridt for at fremme bæredygtighed i deres forretningspraksis. De arbejder aktivt på at reducere deres miljøpåvirkning ved at bruge ressourcer effektivt, minimere affald og investere i energieffektive produktionsmetoder. Som forbruger er du også med til at tage ansvaret for miljøet og CO2 belastningen ved at købe Dansk Produceret med kortere transporttid fra fabrik til slutbruger.

 

Dyrevelfærd

Fyldet til dyner og hovedpuder fra Ringsted Dun stammer ikke fra plukning af levende dyr. Ringsted Dun har en klar holdning til Dyrevelfærd, og kan på ingen måde acceptere dyrplageri. Alle leverandører skal kunne garantere at fyldet er et biprodukt fra fødevareindustrien – altså et overskudsprodukt.

Du kan derfor, som forbruger, være garanteret, at dyrene er korrekt behandlet under både opvækst såvel som slagtning. Ringsted Dun har indført et sporingssystem, der gør at de kan dokumentere hvor fyldet er købt, hvor råvarerne stammer fra, hvordan de er kommet il virksomheden samt hvorledes de er blevet anvendt.

 

Find forhandler her

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *