Verdensnyhed – Gennemført økologisk dyne

Verdensnyhed – Gennemført økologisk dyne

Økologisk dyne fra Ringsted Dun

Ringsted Dun har lanceret en verdensnyhed på markedet! De er de første, der producerer dundyner og dunpuder, der er svanemærket og samtidig anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Det kan kun lade sig gøre, da produkterne er gennemført økologiske.

Med OMTANKE dyner og puder har Ringsted Dun tænkt økologi og dyrevelfærd ind i hele processen. Dunene kommer udelukkende fra fritgående økologiske ænder fra en stor dansk gård i Vestjylland, og våret er produceret af økologisk, blødt og GOTS certificeret bomuld (Global Organic Textile Standard).
Derfor er OMTANKE dynerne og puderne også mærket med de bedste internationale standarder som Svanemærket, NoMite, Downafresh Greenline og Oeko-Tex 100 klasse 1. Det er din sikkerhed for, at produkterne er allergivenlige, rene, kemikaliefrie og ikke mindst fuldkommen økologiske.

Se hele sortimentet her.

Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

I et tæt samarbejde med Dyrenes Beskyttelse har Ringsted Dun produceret disse nye dundyner og puder. Som navnet på produkterne også siger, så er det produkter med OMTANKE. Dette samarbejde betyder, at du kan være sikker på, at dunene ikke er plukket fra levende dyr, og samtidig kan du være sikker på, at ænderne har haft det godt. De har haft adgang til det fri, god plads på udearealet, haft adgang til badevand og har levet i mindre flokke.

I en dejlig varm lade i Vestjylland ligger søde små ællinger og hygger sig i høet. De er ikke helt stærke nok til at klare sig i det fri endnu, men det bliver de snart. For efter 14 dage inde i laden med varme, masser af mad, halm og hø er de søde ænder klar til at vralte ud på marken, hvor der venter dem et dejligt liv i det fri med masser af plads, der skal udforskes.
Herude venter også tusinde andre økologiske frilandsænder i det høje græs klar til at byde de nye ænder velkommen og rappe om løst og fast.

Martin Daasbjerg ejer de søde ænder og sammen med sine medarbejdere sørger han for, at der bliver holdt opsyn og nusset om de små venner hver dag.
Ænderne er fordelt i grupper af 1500 ænder, der har 30.000 m2 at boltre sig på, så der er rigeligt plads med minimum 20 m2 til hver and. Men på trods af den store plads, så er det ikke så meget, der faktisk bliver brugt. Ænderne holder sig nemlig helst tæt sammen og sørger for at være tæt på mad og vand.
Det er skønt at se, når der er spisetid, og alle ænderne kommer vraltende i “gåsegang” ned til madboden. Når maden er spist kan det ikke gå hurtigt nok med at komme tilbage til solpletten i græsset, mudderpølen eller det lækre svømmebassin.

Ringsted Dun er de eneste, der bruger dun fra Martins gård, Dansk And, og derfor er Ringsted Dun også de første, der kan producere en gennemført økologisk dundyne og dunpude serie, som er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse!

“Ja, det liv de har, der skal de bare have det godt, og de har det godt, og ham der passer dem, har det dælme også godt” Lyder det fra en smilende Martin Daasbjerg.

Lige nøjagtigt dette er grundlaget for OMTANKE produkterne. At dyrene har det godt, og at der er OMTANKE for miljøet under produktionen. Det giver kvalitet! Og det giver dig mulighed for at sove med god samvittighed.

Se hele sortimentet her.

Serien omfatter dyner og puder til hele familien, og fås således i alle størrelser fra baby til king size.

Specifikationer:
Lun helårsdyne
Danske andedun/småfjer
Bæreevne: 10/CUIN 675
Bomuldscambric 60/60 økologisk betræk, syet i kassetter
Vask: 60 grader og tørretumbles

Hele OMTANKE sortimentet kan findes her.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.