Ringsted Dun TV dyne – moskusdyne tilbud!

Ringsted Dun TV dyne – moskusdyne tilbud!

Ringsted Dun TV Dyne – Årets tilbud!

Ringsted Dun har lige nu et helt kanon tilbud på en moskusdundyne! Måske har du allerede set tilbuddet i en Ringsted Dun tv reklame? Du får nu en muskusdunsdyne med bæreevne 11 til kun 999 DKK, det betyder, at du sparer over 50%. (Str. 140×200 cm)

Denne moskusdyne er som sagt med fine hvide europæiske moskusdun bæreevne 11. Så du får en rigtig dejlig dyne til en rigtig god pris. Dynen findes i 5 forskellige størrelser – alle med moskusdun – så om du er til en enkelt moskusdyne, en dobbelt moskusdunsdyne eller måske en king-size model, så er der et super tilbud lige nu!

Du kan købe dynen online her.

Tv dynen lever op til alle de stramme kvalitets krav fra Ringsted Dun – moskusdynen har et dejlig blødt betræk af 100% bomuldscambric med super soft finish, hvilket betyder, at betrækket er ekstra blødt. Dynen er syet i kasseetter og har en indvendig kant. Denne moskusdunsdyne kan selvfølgelig også tørretumbles og vaskes ved 60 grader. Dynen er mærket med Øko-Tex 100, Klasse 1, NoMite betræk og DownAfresh – Og så er denne moskusdyne oven i købet også allergivenlig!

En moskusdunsdyne som denne er den perfekte julegave, som kan varme hele familien langt ind i det nye år. Ringsted Dun står inde for deres produkter og en moskusdyne som denne fra Ringsted Dun er af aller højeste kvalitet, derfor giver Ringsted Dun også hele 10 års garanti på deres dyner!

Tilbuddet er tidsbegrænset, så man skal ikke vente for længe med at købe. Moskusdunsdyner kan købes ved fysiske butikker såsom Illums Bolighus og Magasin, og på nettet ved f.eks Soveland.dk – som tilbyder dag til dag levering og GRATIS fragt.

Så hvorfor vente? Køb den første julegave allerede idag og modtag den i morgen.

Køb Ringsted Dun tv dynen her >> Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.