Ringsted Dun – gåsedunsdyne

 

Gåsedunsdyner fra Ringsted Dun

Gåsedun er meget fine små dun med en utrolig høj isoleringsevne. Dette giver en høj bæreevne og der vil derfor ofte være mindre fyldvægt i gåsedunsdyner i forhold til Moskusdyner, der har en lavere bæreevne. Dyner med fyld af gåsedun opleves ofte som meget lette og luftige og man får fornemmelsen af at sove under en sky.

Kvaliteten i gåsedunsdyner spænder vidt, så her er det vigtigt at tjekke CUIN / bæreevnen. Gåsedunsdynerne fra Ringsted Dun er med 100% gåsedun og har derfor en meget høj CUIN på 800 eller 825. Hvis der derimod også er puttet fjer i blandingen vil CUIN / bæreevnen falde.

Gåsedunsdyner fra Ringsted Dun er altid syet i kassetter med en indvendig bokskant, der sikrer at dunene ligger i fuld højde helt til kanten af kassetterne og dermed forhindrer kuldebroer. Dynerne er  Oeko-Tex 100, Nomite og Downafresh certificeret, hvilket er din sikkerhed for et godt kvalitetsprodukt, der lever op til de højeste standarder.

Ringsted Dun har 4 gåsedunsdyner i deres sortiment, 3 i det faste H.C. Andersen sortiment og 1 gåsedunsdyne i deres kampagne. Dynerne i det faste sortiment er Den Lille Pige med Svovlstikkerne, Snedronningen og Nattergalen. Gåsedunsdynen Classic Prestige kører i øjeblikket som en kampagne dyne og sælges derfor til en rigtig god pris.

Du kan se hele udvalget af gåsedunsdyner fra Ringsted Dun hos forhandler her.